welke apparatuur is nodig? - Digitalhotel-TV - Uw narrowcasting partner voor het informeren van uw gezondheidszorg- bungalowpark- resort- of hotelgasten!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

welke apparatuur is nodig?

Hospitality TV

Met zo'n 250 tv-schermen op locatie heb ik zeker ook zoveel players of set up boxen en andere bekabeling nodig voor 'Hospitality TV'?
Helemaal...GEEN!!  Alleen de DHTV streaming-server op locatie is voldoende...

Deze unieke streaming-server is een digitale video & music play-out oplossing welke speciaal door DHTV is ontwikkeld voor de hospitality sector, zoals resorts, hotels, zorginstellingen en bungalowparken.

Op locatie geplaatst en ingekoppeld
op de bestaande coax-of netwerkbekabeling geeft de streaming-server middels DVB/C /T of IP...een perfect digitaal HD beeld op alle tv schermen.
De streaming-server kan 'Plug and Play' 1 tot 5 HD kanalen uitzenden via ingebouwde modulatie en signaalversterking (slecht één vrije frequentie nodig).

Bovendien kan deze streaming-server via de ingebouwde radio-interface achtergrondmuziek* met de informatiefilms mee sturen
en tevens gelijktijdig een calamiteitenmelding of continu een rss-feed (met nieuws of weerbericht o.i.d.) onder in beeld brengen.
N.B.
*Bij inschakeling van de internetradio dienen eventueel verschuldigde Buma/Stemra/Sena-rechten door opdrachtgever zelf te worden afgedragen.

Alle gebruikte technieken (soft-en hardware) in de server zijn gebaseerd op een 24/7 gebruik en constante monitoring is dan ook niet nodig.
Zo zal bijvoorbeeld na een interne stroom- of internetstoring alle hard- en software zichzelf opstarten en daarmee ook het beeld op de tv's.
Dit in combinatie m
et een besturing op Linux basis, en de in eigen beheer ontwikkelde software-interfaces, maakt het systeem uiterst betrouwbaar.

De DHTV streaming s
oftware blijft, middels licenties, gedurende de overeengekomen SLA periode beschikbaar voor gebruik op de aangekochte server.


Wij bieden u een geheel nieuwe ervaring op het gebied van betaalbare informatiekanalen.
En de prijs?...die zal u ook aangenaam verrassen.
Wij garanderen
'Value for money' bij elke levering, installatie en after sales.

U wilt een advies op maat?....
klik dan op het contactsymbool voor alle gewenste informatie over 'Hospitality TV'.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu